Hárman is feladták magukat a 15 éves fiú zaklatói közül

Megosztás

Részeredménynek nem rossz, de az információk szerint hat elkövető is lehet. Szorul a hurok a társukat megalázó suhancok nyaka körül.

Hat elkövetője lehet az esetnek, három gyanúsítottat kihallgatott a rendőrség, a fiatalok beismerő vallomást tettek.

Feladta magát a rendőrségen három tizenéves azok közül, akik a közelmúltban egy szombathelyi parkban megaláztak egy velük egykorú fiút – számolt be az RTL Híradó.

Letérdeltették az áldozatukat és arra kényszerítették, hogy többször is megcsókolja a cipőjüket. Az esetről videó készült, ami az interneten terjedt. A támadók ügyvédje szerint hét órán keresztül hallgatták ki a fiatalokat, akik beismertek mindent, és bocsánatot kértek.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy kiskorúak az elkövetők, a legidősebb is csupán 15 éves. Egyikük még nincs 14 éves, így nem büntethető. Az eset október közepén történt, azt még mindig nem tudni, ki töltötte fel a videót az internetre, az ügyvéd szerint nem a három “ügyfele”.

Az RTL szerint a három fiatal közül kettő nem is ismerte az áldozatot, azt nem tudták elmondani, miért alázták meg. A híradó úgy tudja, 5 fiú és egy lány elkövetője lehet az esetnek. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek